blogamenajarigradini1
 
Video lucrari efectuate
 
 
 
 

 

Amenajari de gradini si spatii verzi in Bucuresti, Ialomita, Dambovita, Arges, Prahova, Constanta, Buzau, Braila, Galati

Spatii de joaca pentru interior

 
Centre de joaca pentru interior
 Centre de joaca
 
Spatiile de joaca, amenajate in mall-uri, supermarketuri, magazine mari si cafenele au devenit foarte populare in ultima perioada.
 
Centrele de joaca stralucitoare si viu colorate atrag atentia copiilor iar siguranta si durabilitatea spatiilor noastre de joaca  le permit parintior sa nu-si faca griji pentru copiii lor si sa-si faca cumparaturile in liniste.
 
 
 
Noi putem crea proiecte pentru spatiile de joaca in conformitate cu dorintele clientului si cu dimensiunile terenului alocat pentru joaca.
Locuri de joaca pentru copii

Toate materialele utilizate in procesul de producere al acestor ansambluri de joaca sunt testate din punct de vedere al sigurantei si inofensivitatii lor ecologice si autorizate pentru utilizare in producerea articolelor pentru copii.
 

 

Prima experienta si primele impresii din copilarie pot lasa o urma considerabila in viata copilului, de aceea este foarte important ca echipamentul pentru joaca sa fie sigur, atractiv ┼či interesant.


Spatii de joaca pentru copii

Pentru siguranta copilului dvs., apelati cu incredere la Ozon Gardening

 
 
 
irigatii1
 
 
gradini_1
 
 
irigatii1
 

Amenajari gradini si spatii verzi in Bucuresti - Ialomita - Dambovita - Prahova - Constanta - Calarasi -Braila. Echipa Ozon Gardening va ofera servicii de calitate in amenajarea gradinilor si a spatiilor verzi (amenajare de iazuri, gazonare cu gazon rulouri sau seminte, plantari, mobilarea si accesorizarea curtilor cu foisoare, podete si alte obiecte din lemn sau piatra), precum si sisteme de irigat profesionale, automatizate.

Pe perioada iernii, ne ocupam de dezapeziri si decoratiuni de Craciun in Bucuresti - Ialomita - Dambovita - Prahova - Arges - Calarasi - Constanta - Galati - Braila. Instalatiile si figurinele luminoase pe care le folosim sunt de cea mai buna calitate, putand fi folosite in mai multe randuri.

_____________________________________________________________________________________________

 
MobilaSiDecoratiuni.roSisteme irigatii gradini si parcuri Top66 StatisticiGalerie foto - RoportalDecoratiuni, mobila, proiecte, amenajari case si gradini